Winterstalling

Jachtwerf ’t Joppe is al 20 jaar een vertrouwd adres voor het stallen van vaartuigen in de verwarmde loods en op ons eigen terrein tijdens de wintermaanden. Voordat we uw schip in de stalling plaatsen, spuiten we het af waarna het veilig voor u stallen. Vanzelfsprekend zijn de wintermaanden de ideale periode om onderhoud aan uw vaartuig te plegen. Voordat we uw schip in de stalling plaatsen, overleggen we graag samen met uw welke werkzaamheden u tijdens de wintermaanden aan uw schip wilt laten uitvoeren zodat uw boot weer helemaal klaar is voor het nieuwe vaarseizoen.

Winterstalling boot
Schilderwerk boot Brommer

Schilderwerk

Goed schilderwerk is van belang om uw schip en houtwerk in perfecte conditie te houden. Onze ervaren schilders adviseren voor ieder schip het passende verfsysteem zodat uw schip altijd goed en verzorgd voor de dag komt.

Timmerwerk

Ruimtegebrek heeft iedere boot. Of het nu een sloepje is of een rondvaartboot: het is altijd woekeren met de ruimte. Dan is het een geruststelling om te weten dat de scheepstimmermannen van ’t Joppe in elke hoek en elk gaatje van uw schip een mooie oplossing weten te vinden voor uw houtwerk. Of het nu om een houten sloep gaat of om de volledige betimmering van een houten interieur; de timmermannen hebben een oplossing gereed.

Timmerwerk boot
Schadeherstel boot

Schade herstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen maar leuk is het nooit. Gelukkig staat het Joppe-team ook dan voor u klaar om vakkundig de reparatie aan het staal-, polyester-, hout- of aluminiumwerk van uw schip uit te voeren. En vanzelfsprekend werken we na de reparatie ook het schilderwerk bij. Hoe vervelend schade varen ook is; jachtwerf ’t Joppe zorgt ervoor dat u snel weer in de vaart bent.

Motor inbouw

Goed onderhoud aan uw motor en draaiende onderdelen van uw schip verlengen de levensduur. Onze monteurs helpen u hierbij graag om optimaal van uw schip te kunnen genieten. In de afgelopen 40 jaar hebben we een zeer groot en deskundig netwerk van toeleveranciers opgebouwd waarmee we samen optrekken zodat we voor u altijd de beste oplossing kunnen bieden.

En mocht uw motor aan vervanging of vernieuwing toe zijn, ook dan staat ons team voor u klaar. Samen met u kijken we welke motor in combinatie met welke aandrijving het best aansluit bij uw schip en bij uw wensen.

Motor inbouw boot
Elektrisch varen

Elektrisch varen

Elektrisch varen wordt steeds populairder. En terecht: met elektrisch varen, vaart u in volledige rust en ontspanning op het water. Jachtwerf ’t Joppe heeft sinds 2007 ervaring met elektrisch aangedreven rondvaartboten en helpt u graag met de juiste elektrische aandrijving voor uw schip. In samenwerking met onze partner Arka uit Giethoorn hebben wij altijd de juiste oplossing voor u in huis.

Nieuwbouw en verbouw

In het bijna 40 jarige bestaan van onze werf hebben wij diverse nieuwbouwschepen mogen opleveren. Wij bestellen de casco’s bij onze toeleveranciers en verzorgen de volledige afbouw op onze eigen werf. Naast de circa 11 rondvaartboten die wij mochten bouwen hebben wij o.a. een schitterende Eurosloep 660 mogen bouwen en een Vripack Kotter van 15 meter.

Naast nieuwbouw hebben wij diverse soorten projecten door onze handen laten gaan. Van kleine sloepjes van 4 meter tot ex-beroepsschepen van 30 meter voor verbouwingen en aanpassingen of complete refits.

Ons team houdt van een uitdaging en denkt graag met uw mee om te kijken wat er binnen uw budget mogelijk is.

Nieuwbouw rondvaartboot

Sup- en bootverhuur

Met onze solo-sups of mega-sup (voor 6-8) personen heb je een sportief uitje met je familie, vrienden of collega’s. Wil je liever onderuit en chillen op onze loungeboten of Leiden ontdekken met onze e-sloep? Het is allemaal mogelijk bij Joppe Watersport! Meer informatie vind je op de website van Joppe Watersport.

Heeft u een project dat u wilt bespreken?

Neem dan contact met ons op!